KUKA MINÄ OLEN?

Viineihin hurahtanut elämäniloinen nainen kyltymättömällä tiedonjanolla varustettuna. Kuohuviineistä se aikanaan lähti, rakkaus viineihin nimittäin. Kuohuviineistä valkoviinien kautta punaisiin, kevyemmistä makumaailmoista kaikkein tuhdeimpiin.

Nykyään sydämeni sykkii kiivaimmin autolyyttisille, paahteisille samppanjoille ja pureksittavan paksuille punaviineille, mutta maistelen aktiivisesti kaikenlaisia viinejä ja tutustun suurella mielenkiinnolla uusiin ja vanhoihin viinimaihin.

Idea viiniblogista lähti jalostumaan alkuvuodesta 2017, noin kuuden vuoden viiniharrastuksen jälkeen. Alkuun ajattelin kirjoittavani vain muistiinpanoja itselleni, josta se sitten laajeni Instagramin puolelle ja syntyi @cheershappen.

Lukijat toivoivat kirjoituksia myös Suomeksi ja ”ihan oikean” blogin muodossa joten tässä sitä nyt ollaan. Tässä se on, Cheers Happen! Blogin nimi tiivistää hyvin suhtautumiseni viineihin. Niihin tulee suhtautua rennosti ja lämpimästi, sillä viini yhdistää ihmisiä. Viinin matka rypäleestä valmiiksi tuotteeksi vaatii valtavan paljon työtä ja erilaisten ihmisten ammattitaitoa. Matka jatkuu alkuperämaasta maahantuonnin kautta ravintoloihin ja lopulta meidän kaikkien laseihin, yhdistäen jälleen ihmisiä, yleensä iloisissa merkeissä.

Tai lainatakseni Napoléon Bonapartea: ”Champagne! In victory one deserves it; in defeat one needs it.